Pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara, maestrii nostri bucatari inoveaza retete culinare unice pe care le rafineaza constant. Incepind cu o pulpa de mistret la tava cu sos de cirese amare, continuind cu sofisticatele preparate pe roca vulcanica si terminand cu produse adresate raw-veganilor, meniurile Restaurantului Safari Club incearca sa satisfaca o paleta variata de gusturi si exigente.

Gustari

Gustari reci si calde

Supe si Ciorbe

Paste

Paste gatite dupa retete traditionale.

Preparate pasare

Preparate delicioase din carne de pui si rata

Preparate porc

Preparate vita si berbecut

Preparate alese din carne de vita si carne de berbecut

Preparate vanatoresti

Denumit sugestiv, Restaurantul Safari Club serveste clientilor mancaruri gustoase din vanat.

Preparate peste

Retete traditionale cu peste

Preparate la gratar

Preparate delicioase la gratar.

Preparate pe roca vulcanica

Preparate gatite sanatos, in suc propriu si fara grasimi,

Preparate vegetarieni si raw-vegani

Cele mai gustoase specialitati pentru vegetarieni si raw-vegani.

Meniu copii

Meniu pentru o nutritie bogata, variata si echilibrata.

Garnituri

Garnituri delicioase

Salate

Deserturi

Deserturi traditionale precum si deserturi din bucataria internationala.

Sosuri

Ingrendientul surpiza pentru fripturi.

Diverse