Pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara, maestrii nostri bucatari inoveaza retete culinare unice pe care le rafineaza constant. Incepind cu o pulpa de mistret la tava cu sos de cirese amare, continuind cu sofisticatele preparate pe roca vulcanica si terminand cu produse adresate raw-veganilor, meniurile Restaurantului Safari Club incearca sa satisfaca o paleta variata de gusturi si exigente.

Gustari

Gustari reci si calde

Supe si Ciorbe

Paste

Paste gatite dupa retete traditionale.

Specialitati din carne de pasare

Preparate delicioase din carne de pasare

Specialitati din carne de porc

Specialitati din carne de porc

Specialitati din carne de vita

Preparate alese din carne de vita

Preparate vanatoresti

Denumit sugestiv, Restaurantul Safari Club serveste clientilor mancaruri gustoase din vanat.

Specialitati din peste

Retete traditionale cu peste

Preparate la gratar

Preparate delicioase la gratar.

Specialitati din carne de berbecut

Cele mai gustoase specialitati din carne de berbecut.

Garnituri

Garnituri delicioase

Salate

Deserturi

Deserturi traditionale precum si deserturi din bucataria internationala.

Sosuri

Ingrendientul surpiza pentru fripturi.

Diverse