Inceputuri…

Placerea gusturilor, bogatia miresmelor si diversitatea bucatelor, toate regasite sub un singur acoperis, Safari Club Restaurant din cadrul Hotelului Cumpatu Sinaia. Restaurantul isi deschide usile pentru orice calator, oferind experiente culinare de neuitat, o ambianta deosebita si servicii de calitate. In inima Bucegilor, inconjurat de privelisti de poveste, Restaurantul Safari Club este locul care nu mai vrei sa pleci si in care te vei simti ca acasa, un loc unde ne pasa ca esti clientul nostru si unde grija pentru o masa aleasa este tot ce conteaza. Pentru noi, TU esti important.

Relaxare totala

Zona Barbeque, unde sub clar de luna se sta in jurul focului, se bea vin fiert sau tuica fiarta in perioada de iarna sau o bere rece in timpul verii langa gratarul  pe care sfiriie preparatele casei, nelipsind berbecutul la protap.

Foisorul nostru denumit Casuta din copac, unde diminetile sunt mai frumoase savurand o cafea sau locul ideal pentru relaxare, bucurandu-va de racoarea muntilor in zilele toride de vara.

Terasele Safari Club, incojurate de masivul Bucegi, de unde muntele se poate admira in toata splendoarea sa. Aici se poate servi un pranz delicios.

Va asteptam cu mare drag!

Restaurante

Pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara, maestrii nostri bucatari inoveaza retete culinare unice pe care le rafineaza constant. Incepand cu o pulpa de mistret la tava cu sos de cirese amare, continuand cu sofisticatele preparate pe roca vulcanica si terminand cu produse adresate raw-veganilor, meniurile restaurantelor din Complexul Hotelului Cumpatu incearca sa satisfaca o paleta variata de gusturi si exigente.

Denumit sugestiv, Restaurant Safari Club, va incanta simturile cu aroma si gustul specialitatiilor vanatoresti dar si cu renumite preparate culinare din gastronomia internationala.

Restaurantul Romanesc, un restaurant separat de hotel, unde se regaseste ambientul specific traditiei romanesti, unde se petrece „romaneste” cu bucate alese si bauturi traditionale. Restaurantul Romanesc este folosit si pentru aniversari si diverse evenimente private.